Download Lagu Terbaru TOP Lagu indonesia
Download Video Lagu
Lagu Via Vallen - Jerit Atiku Official - محمد كمال (Official)

Via Vallen - Jerit Atiku Official

محمد كمال (Official) | 436,272 Duration: 4:49

Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Lagu:

Aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

sak ben dino aku kelingan karo awakmu
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e
tresno iki panjenengan sing maringi
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri
Lihat Lebih



Download Mp3 kualitas Lagu - Website LaguMp3.Mobi, keinginan Anda senang mendengarkan musik, download lagu mp3 terbaru gratis. Download lagu mp3 Via Vallen - Jerit Atiku Official oleh penyanyi محمد كمال (Official) kecepatan tinggi - Dengarkan Musik - di sini, Dengarkan musik mp3 semoga kamu Dengarkan musik menyenangkan. Dengarkan dan nikmati musik dengan LaguMp3.Mobi
Download musik Via Vallen - Jerit Atiku Official online kecepatan tinggi - Download Lagu Terbaru - LaguMp3.Mobi, mendengarkan musik atau download musik gratis terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis.

Lagu Terkait :

Lagu HOT

  Download lagu & Video - Convert MP3 dari Video :

« Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguMp3.Mobi



Top