Download Lagu Terbaru TOP Lagu indonesia
Download Video Lagu
Download lagu Mp3 Jihan Audy - Prei Kanan Kiri - Sobat Lagu

Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

Sobat Lagu | 1,553,334 Duration: 5:20

Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Lagu:

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni


Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undnagan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undnagan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi
Lihat Lebih



Dengarkan dan download lagu mp3 Jihan Audy - Prei Kanan Kiri oleh penyanyi Sobat Lagu yang tercepat - Download Lagu Gratis - di sini, Dengarkan musik mp3 terima kasih datang ke situs web. Dengarkan dan nikmati musik dengan album yang terbaru
Download lagu Mp3 Jihan Audy - Prei Kanan Kiri terbaik - Download Mp3 Gratis - di LaguMp3.Mobi sini, download musik terima kasih telah mengunjungi situs web, download lagu mp3 terbaru gratis. Download musik gratis - di LaguMp3.Mobi, Download Musik mp3 terbaru Indonesia, download lagu mp3 Indonesia.

Lagu Terkait :

Lagu HOT

  Download lagu & Video - Convert MP3 dari Video :

« Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguMp3.Mobi



Top