Download Lagu Terbaru TOP Lagu indonesia
Download Video Lagu
Free download Musik Nella Kharisma - LUNGSET [Official Music Video] HD - Maspriy Adiwae

Nella Kharisma - LUNGSET [Official Music Video] HD

Maspriy Adiwae | 2,527,994 Duration: 5:24

Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Lagu:

Tak sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Raono wujude ulie nganteni

Lungset ati iki
Nggonmu ngajaki pisahan
Sejatine aku salah opo
Tresno atiku wes ra ono liyo
Sek to sliramu.Gih enek opo
Tautah aku ngeliyo
Ning sliramu malih roso
Tautah aku ngeloro
Nanging sliramu suloyo
Ngelih janji lan roso

Nggonmu ngajaki pisahan
Sejatine aku salah opo
Tresno atiku wes ra ono liyo
Sek to sliramu.Gih enek opo
Tautah aku ngeliyo
Ning sliramu malih roso
Tautah aku ngeloro
Nanging sliramu suloyo
Ngelih janji lan roso
Sepurane yen aku ngeloro atimu
Ngelih janji lan ati ngeliyo
Sepurane yen aku ninggalke sliramu
Sibg tak jaluk gur siji
Nggonmu tetep wangi masio aku ra ono
Lihat Lebih



Download gratis musik MP3 Nella Kharisma - LUNGSET [Official Music Video] HD kecepatan tinggi - Lagu Indonesia - di LaguMp3.Mobi, download musik baru, download lagu mp3 Indonesia. Download gratis musik MP3 kecepatan tinggi - di LaguMp3.Mobi, download musik baru di LaguMp3.Mobi, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan dan download lagu mp3 Nella Kharisma - LUNGSET [Official Music Video] HD oleh penyanyi Maspriy Adiwae kualitas - Download Lagu - di sini, Dengarkan musik gratis mp3, Download lagu yang bagus online kecepatan tinggi di situs web LaguMp3.Mobi

Lagu Terkait :

Lagu HOT

  Download lagu & Video - Convert MP3 dari Video :

« Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguMp3.Mobi



Top