Download Lagu Terbaru TOP Lagu indonesia
Download Video Lagu
Musik Mp3 Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music) - Nur Haryono Nasa

Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music)

Nur Haryono Nasa | 78,577 Duration: 5:07

Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Lagu:

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awak ku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awak ku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
Lihat Lebih



Mendengarkan musik online Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music) - Download Lagu Gratis Indonesia - di sini, Download Lagu Mp3 gratis di LaguMp3.Mobi, download lagu mp3 Indonesia. Download Lagu gratis - di LaguMp3.Mobi, Mendengarkan musik online terbaik , download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan dan download lagu hot Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music) oleh penyanyi Nur Haryono Nasa kualitas - Download Lagu 4shared - di LaguMp3.Mobi, Dengarkan musik mp3 kualitas tinggi, Download lagu gratis di telepon yang tercepat

Lagu Terkait :

Lagu HOT

  Download lagu & Video - Convert MP3 dari Video :

« Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguMp3.Mobi



Top