Download Lagu Terbaru TOP Lagu indonesia
Download Video Lagu
Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri [OFFICIAL].mp3 - yudhanto septi

Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri [OFFICIAL].mp3

yudhanto septi | 1,290,921 Duration: 5:10

Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)




Lirik Lagu:

Yen Wes Tresno Paite Kopi Rasane Legi
Yen Wes Tresno Rasane Koyo Ngimpi
Nadyan Kahanan Tetep Dilakoni
Mepet Kowe Wes Adem Rasaning Ati

Yen Wes Tresno Maju, Lurus Prei Kanan Kiri
Yen Wes Tresno Abot, Entheng Kudu Di Lakoni
Ra Usah Menggok Lan Nyawang Mburi
Ati Mantep Bakal Sido Rabi

Yen Pancen Jodo Ra Nyawang Bondo Donyo
Podo Tresnane Nompo Anane Lan Nrimo

Ra Usah Kesuwen Ndang Nyebar Undangan
Dirameni Dangdutan Podo Lungguh Jejer
Neng Mantenan

Yen Pancen Tresno Rasah Kakean Haluan
Ra Usah Ragu Mergo Kahanan
Prei Kanan Kiri

Ucapne Janji Yen Sido Mantenan
Lan Bakal Bebrayan
Rasah Menggak Menggok
Jodomu Mesti Tekan

Yen Wes Tresno Paite Kopi Rasane Legi
Yen Wes Tresno Rasane Koyo Ngimpi
Nadyan Kahanan Tetep Dilakoni
Mepet Kowe Wes Adem Rasaning Ati

Yen Wes Tresno Maju Lurus Prei Kanan Kiri
Yen Wes Tresno Abot Entheng Kudu Di Lakoni
Ra Usah Menggok Lan Nyawang Mburi
Ati Mantep Bakal Sido Rabi

Yen Pancen Jodo Ra Nyawang Bondo Donyo
Podo Tresnane Nompo Anane Lan Nrimo
Ra Usah Kesuwen Ndang Nyebar Undangan
Dirameni Dangdutan Podo Lungguh Jejer
Neng Mantenan

Yen Pancen Tresno Rasah Kakean Haluan
Ra Usah Ragu Mergo Kahanan
Prei Kanan Kiri

Ucapne Janji Yen Sido Mantenan
Lan Bakal Bebrayan
Rasah Menggak Menggok
Jodomu Mesti Tekan

Yen Wes Tresno Paite Kopi Rasane Legi
Yen Wes Tresno Rasane Koyo Ngimpi
Nadyan Kahanan Tetep Dilakoni
Mepet Kowe Wes Adem Rasaning Ati

Yen Wes Tresno Maju Lurus Prei Kanan Kiri
Yen Wes Tresno Abot Entheng Kudu Di Lakoni
Ra Usah Menggok Lan Nyawang Mburi
Ati Mantep Bakal Sido Rabi
Lihat Lebih



Download Lagu gratis - Website LaguMp3.Mobi, Download MP3 ke ultra-cepat mesin, download lagu mp3 terbaru gratis. Mendengarkan musik mp3 kecepatan tinggi Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri [OFFICIAL].mp3 - Download Lagu 4shared - di LaguMp3.Mobi, Download musik baru 2019, download lagu mp3 Indonesia. Lagu mp3 Nella Kharisma - Prei Kanan Kiri [OFFICIAL].mp3 oleh penyanyi yudhanto septi terbaik, Download lagu kualitas tinggi, Lagu Mp3 - di situs web, Dengarkan musik online gratis, download mp3 yang terbaik. Dengar dan terbanglah dengan LaguMp3.Mobi

Lagu Terkait :

Lagu HOT

  Download lagu & Video - Convert MP3 dari Video :

« Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat LaguMp3.Mobi



Top